Nieuwsbrief 2020/05 – Veelgestelde vragen

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Renée Witteveen

Kick off

Zaterdag zien we een groot deel van jullie in Utrecht, tijdens de jaarlijkse kick off. Fijn! Informatie die we daar met jullie bespreken, zullen we na afloop op hoofdlijn ook via deze weg delen. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Om 10.00 uur (9.45 uur inloop) starten we de ochtend met de captains van de Eredivisie. Om 10.45 uur (inloop 10.30 uur) zijn alle niveaus vertegenwoordigd. Einde programma rond 12.30 uur.

Locatie: ’t Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwen 13-15, 3584 AD Utrecht.

Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen over startgerechtigdheid, team tenues, inschrijven voor wedstrijden, official-assistenten en meer. Veel informatie is (en antwoorden zijn) te vinden in het competitiereglement. Lees bijvoorbeeld artikel 7 eens rustig door. Het reglement wordt deze maand geüpdatet naar een 2020-versie, met daarin o.a. ook het nieuwe promotie-degradatie schema. Over official-assistenten en de inschrijving voor wedstrijden horen jullie zaterdag (en daarna) meer.

Achter de schermen werken we een aan FAQ, die dit voorjaar online zal verschijnen, met daarin antwoord op diverse praktische vragen die we regelmatig langs zien komen.

Nieuw parcours Team Triathlon Arnhem

Namens de wedstrijdorganisatie in Arnhem delen we de volgende informatie met jullie. Uiteraard vooral relevant voor de mannen en vrouwen van de 2eDivisie Zuid en 3eDivisie Zuid, en voor meereizend publiek.

‘Het fietsparcours voor de komende editie is aangepast. Door de verwachte drukte op Tweede Paasdag bij Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum is het laatste deel van de Cattepoelseweg en Deelenseweg vergunningstechnisch niet beschikbaar. Daarom hebben we op de Bosweg een extra lus in het parcours gemaakt. Eén rondje bestaat nu uit 7 kilometer. Geen zorgen: het fietsparcours blijft uitdagend, met de nodige hoogtemeters. De totale fietsafstand voor de 2eDivisie en 3eDivisie is nu 21 km (3 ronden).’ 

Meer informatie en bijvoorbeeld ook de routekaart van het nieuwe parcours vind je op de website van de organisatie.