Nieuwsbrief 2020/12 – Er wordt weer geracet

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Ellen deMonchy

Super league Rotterdam

Afgelopen weekend was het Zwemcentrum in Rotterdam het toneel voor de allereerste Super League Triathlon Arena Games. Teams uit de Eredivisie hadden zaterdag de primeur. Zij mochten deze bijzondere, innovatieve en nooit eerder georganiseerde mix van (E-)triathlonsport testen. Zwemmen in het zwembad (met een gele buzzer als finish :-)), fietsen en lopen in de virtuele wereld van Zwift. Spectaculair, nieuw, gaaf en met af en toe wat technische issues tijdens met name het looponderdeel. Eindelijk weer eens echt ‘racen’, fijn om elkaar als teams te treffen en mede dankzij de ervaringen die de organisatie zaterdag op deed, verliepen de races van de pro-atleten op zondag vlekkeloos.

Onze mediapartner 3athlon.nl deed vandaag namens ons een belrondje langs de teams die op het podium stonden. Lees hier hoe zij het weer kunnen racen hebben ervaren. Foto’s van de wedstrijd vind je hier bekijken.

Team-relay TRI-OUDERKERK: reminder

Op 3 oktober organiseert TRI-HARD exclusief voor teams uit de Teamcompetities een team-relay. Alle verenigingen zijn welkom, teams van ieder niveau kunnen aan de start verschijnen. Een team bestaat uit vier atleten. Er is een startserie voor mannen en een startserie voor vrouwen. Vanwege het beperkt aantal startplekken (36 teams mannen, 24 teams vrouwen) mag iedere vereniging één mannen- en één vrouwenteam inschrijven. Ben er dus snel bij, want vol = vol.