Nieuwsbrief 2020/14 – Teamcompetities 2021: aanmelding van nieuwe teams mogelijk

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Tim Buitenhuis

Door het wegvallen van de Teamcompetities in 2020 hebben alle teams die dit seizoen zouden starten hun startplek voor 2021 behouden. Als alle 269 teams zich opnieuw inschrijven, dan is de ruimte voor nieuwe teams zeer beperkt. Feitelijk gezien is er dan slechts ruimte voor nieuwe vrouwenteams in de 3eDivisie. De praktijk van de afgelopen jaren leert ons echter dat er altijd wel enkele teams zijn die – om uiteenlopende redenen – stoppen. Of dat ook dit najaar gebeurt, is nu nog onduidelijk. Desondanks inventariseren we graag welke nieuwe teams willen instromen in de competitie.

Bestaande teams

Voor bestaande teams opent over enkele weken de inschrijving. Alle teamcaptains ontvangen hier bericht over. Streven is op hetzelfde moment de wedstrijdkalender én de (covid-19) annuleringsvoorwaarden te kunnen communiceren. Willen jullie weer meedoen, of twijfel je nog? Wacht verdere berichtgeving dan rustig af. Weten jullie nu al zeker dat jullie je gaan afmelden? Laat dit dan alvast weten via de coördinator van jullie eigen divisie.

Nieuwe teams

Nieuwe teams voor de 4eDivisie mannen en/of 3eDivisie vrouwen kunnen zich per direct – en tot en met 11 november – via dit online formulier melden. Let op: deze aanmelding van jullie interesse is nog geen daadwerkelijk inschrijving voor de competitie. Jullie komen op de wachtlijst.

De verenigingen die hierover al contact met ons hebben gehad, staan uiteraard al op deze wachtlijst. Als alle huidige teams zijn aan-, dan wel afgemeld weten we of we jullie kunnen plaatsen (of niet), en nemen we contact op. Als er een startplek voor jullie team is, ontvang je alle informatie om het team in te schrijven. 

Vereniging in beeld (aanbod uitgebreid)

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is 3athlon.nl begonnen met het maken van artikelen waarin jullie centraal staan. De verenigingen binnen de competitie. Aanvankelijk was dit voorbehouden aan de clubs die (ook) in de Eredivisie uitkomen. Dit kunnen we nu uitbreiden met een aanbod voor alle verenigingen. Wie zijn jullie (als vereniging), wat beweegt jullie, wat betekent de competitie voor de vereniging, en hoe kijken jullie terug, en vooruit op deze bijzondere periode? Een mooie kans om te profileren en ook jullie eventuele partners aandacht te geven.

Het interview kan telefonisch en/of op locatie plaatsvinden. Het maken van foto’s en video tijdens een training (of een andere clubactiviteit) behoort ook tot de mogelijkheden. Deze content kan dan worden verwerkt in het artikel. Verenigingen die invulling willen geven aan bovenstaande kunnen dit kenbaar maken door te mailen naar info@teamcompetities.nl. Vermeld hierbij naam, email en telefoonnummer van jullie contactpersoon. Wij zetten deze gegevens door naar 3athlon, waarna zij contact met jullie opnemen.