Nieuwsbrief 2020/16 – Kalender bijna rond, inschrijving opent morgen

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Tim Buitenhuis

Kalender 2021 bijna rond

De agenda kan erbij gepakt worden: we hebben op onze website per divisie het overzicht van wedstrijden bijgewerkt. Kijk snel waar – en wanneer – jullie in 2021 gaan racen! De basis van de kalender is het programma van 2020. We zijn heel blij dat we al deze mooie evenementen alsnog (en vaak ook: opnieuw) mogen bezoeken!

Er zijn – naast wat wijzigingen in wedstrijddata – enkele bijzonderheden te noemen. 

  • Aan de start van het seizoen vervalt de wedstrijd voor de 4eDivisie in Almere en deze wordt opgevangen door twee nieuwe wedstrijdorganisaties. We zijn ontzettend blij dat we in de ‘043 Triathlon Eijsden’ een nieuwe samenwerkingspartner voor de 4eDivisie Zuid hebben gevonden! Voor de 4eDivisie Noord hebben we ook een mooie nieuwe mogelijkheid op het oog; maar daarover moeten we jullie nog even in spanning houden, tot een en ander rond is.
  • Ook aan het eind van het seizoen zijn er enkele wijzigingen in het programma. De wedstrijd in Ouderkerk verdwijnt van onze kalender, maar gelukkig lijken er voor de Eredivisie, 1eDivisie en 2eDivisie Zuid mooie alternatieven te zijn (zo mogelijk in het oorspronkelijke team-relay format). Zodra dit definitief rond is, melden we ons!
  • Een tweetal wedstrijddata is nog onzeker: die van de Teamtriathlon Arnhem (in de maand april) en UT-Triathlon in Enschede (23 mei). We willen de teams die daar racen vragen hun agenda in deze periode nog vrij te houden. We hopen dat de wedstrijdorganisaties zo snel mogelijk duidelijkheid krijgen van de lokale partijen die een uitspraak moeten doen over de datum.

Als de kalender helemaal rond is, zullen we net als voorgaande jaren weer een mooi overzicht maken in de vorm van een digitale flyer en deze ook online publiceren.

Inschrijving 2021

Het is (bijna) zover! De inschrijving voor een nieuw seizoen Teamcompetities Triathlon opent morgen. Alle teamcaptains ontvangen morgen een speciale nieuwsbrief met daarin informatie over:

  • Het inschrijfgeld voor 2021, dat gelijk blijft aan dat van 2020.
  • Een voucher voor de teams die in 2020 ingeschreven stonden en in 2021 opnieuw meedoen.
  • Moment van inschrijven, betalingsverplichting voor vereniging, moment van betaling factuur.
  • De speciale annuleringsvoorwaarden / financiële scenario’s die ontwikkeld zijn.

De inschrijving is open t/m vrijdag 11 december 2020Na de deadline maken we de competitie-indeling voor seizoen 2021 in orde, en is duidelijk hoeveel ruimte er is ontstaan voor de nieuw aangemelde teams. We hopen jullie natuurlijk allemaal terug te zien in het nieuwe jaar!