Nieuwsbrief 2020/17 – Finale Eredivisie bekend & herinnering inschrijving

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Sonja Jaarsveld

Finale Eredivisie in Roermond

We zijn heel blij te kunnen melden dat de finale van de Eredivisie in 2021 bij de ‘Roermond City Triathlon’ zal plaatsvinden. Naast winnaars in de 3eDivisie en 4eDivisie Zuid zullen ook de nieuwe landskampioenen in Limburg worden gehuldigd! Format is de altijd spectaculaire – en voor de finale zeer publieksvriendelijke – team-relay. Datum: 19 september.

Inschrijving 2021

Op 18 november jl. hebben alle teamcaptains alle informatie ontvangen om de inschrijving voor seizoen 2021 in orde te maken. In de eerste twee weken heeft al een flink deel van alle teams zich ingeschreven. Mooi dat jullie erbij zijn! De inschrijving is nog t/m 11 december open.