Nieuwsbrief 2021/09 – Sluiting inschrijving + Testen voor Toegang

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Renée Witteveen

Nog anderhalve week en dan gaat het seizoen 2021 toch echt van start. In deze nieuwsbrief aandacht voor:

  • Sluiting van de inschrijving.
  • Wijzigingen van de opstelling.
  • Testen voor Toegang in Rotterdam & Klazienaveen.
  • Wedstrijdspecifieke informatie competitiewedstrijden.

Sluiting inschrijving

Komende zaterdag 3 juli om 23.59 sluit de inschrijving voor:

Heb je je team nog niet aangemeld, zorg ervoor dat je je team dan alsnog tijdig inschrijft. Ben je te laat dan volgt er een boete van €50,-.

Inschrijven doe je door met je captains-licentie in te loggen op mijntriathonNL en de opstelling door te geven. In deze instructie kan je nalezen hoe je je de opstelling doorgeeft. Nog geen captainlicentie? Het aanvragen kan in mijntriathlonNL onder ‘MIJN ACCOUNT’ -> ‘LICENTIES’. Voor een volledige instructie klik hier.

Wijzigen opstelling

Tot de sluiting van de inschrijving (de zaterdag een week voor de wedstrijd om 23.59 uur) kan er onbeperkt worden gewisseld. Dit kan je doorgeven door met je captains-licentie in te loggen op mijntriathonNL en de opstelling aan te passen. Daarna kan er nog één atleet gewisseld worden. Dit doe je door op de wedstrijddag een compleet ingevuld wijzigingsformulier in te leveren bij de aanmelding van het team. Er zijn geen extra wissels toegestaan vanwege Corona & Testen voor Toegang. In de Eredivisie mag er wel onbeperkt worden gewisseld.

Testen voor Toegang in Rotterdam & Klazienaveen

Voor de competitiewedstrijden in:

  • Rotterdam: (Eredivisie, 1eDivisie, 3eDivisie zuid).
  • Klazienaveen (2eDivisie noord, 3eDivisie noord, 4eDivisie noord).

geldt dat deelname alleen mogelijk is met ‘Testen voor Toegang’. Dit houdt in dat je alleen kan deelnemen indien je:

  • Negatief getest bent. (Let op, bij aankomst op de wedstrijdlocatie mag deze test niet ouder zijn dan 40 uur. Gebruik dus NIET je starttijd als referentie voor die 40 uur!)
  • Volledig gevaccineerd bent.
  • Hersteld bent na een eerdere besmetting.

Bij toegang tot het wedstrijdterrein moet je dit aantonen met een QR-code uit de CoronaCheck app. Alle informatie en regels over ‘Testen voor Toegang’ en het maken van een test afspraak vind je op testenvoortoegang.org. Zorg ervoor dat je tijdig de QR-code genereert in de CoronaCheck app, want zonder QR-code is deelname helaas niet mogelijk.

Let op, alleen een negatieve test via een ‘Testen voor  Toegang’ locatie is geldig. Andere negatieve coronatesten kunnen niet in de CoronaCheck app geladen worden!

Bij de wedstrijd in Klazienaveen is publiek helaas niet welkom is. Meer informatie m.b.t. tot de coronamaatregelen tijdens deze wedstrijd kun je hier nalezen. 

Voor coaches van Eredivisie- en 1eDivisie-teams geldt dat toegang tot de wedstrijdlocatie in Rotterdam alleen mogelijk is na ‘Testen voor Toegang’. Ook voor publiek geldt dat ze alleen welkom zijn na ‘Testen voor Toegang’.

Voor de wedstrijd in Eijsden is ‘Testen voor Toegang’ niet nodig, daar gelden alleen de basisregels met 1,5 meter afstand houden. Publiek is bij deze wedstrijd wel welkom, mits natuurlijk de basisregels in acht worden genomen.

Wedstrijdspecifieke informatie competitiewedstrijden

Op de website van de wedstrijdorganisatie van Tri Rotterdam, Heller & Heller triathlon Klazienaveen en Isaac 043 triathlon Eijsden vind je de info over starttijden, parcours e.d. Begin volgende week komen we nog met wedstrijdspecifieke nieuwsbrieven met de laatste info over de wedstrijd.