Nieuwsbrief 2021/12 – Afgelasting Team Triathlon Arnhem, inschrijving finale-wedstrijden & promotieplekken

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Tim Buitenhuis

In deze nieuwsbrief aandacht voor:

  • Afgelasting Team Triathlon Arnhem.
  • Inschrijving finale-wedstrijden.
  • Promotieplekken.

Afgelasting Team Triathlon Arnhem

De organisatie Team Triathlon Arnhem heeft vanwege de onzekerheid omtrent het organiseren van evenementen besloten om hun evenement voor 2021 te annuleren. Dit betekent voor de  Schuiteman 2eDivisie zuid en de badmutsen.com 3eDivisie zuid dat de geprogrammeerde Team Time Trial op 3 oktober niet doorgaat. Omdat de afgelasting meer dan 6 weken vooraf is, ontvangen alle teams het inschrijfgeld (€ 135,- (+ €20,- per sponsornaam) volledig terug. Terugbetaling hiervan vindt plaats na afloop van het seizoen (begin oktober).

Helaas zijn er in de 2eDivisie zuid en 3eDivisie zuid dan nog maar 2 wedstrijden over. We maken wel een eindklassement op, maar er wordt geen kampioen aangewezen en er is ook geen prijzengeld. Er vindt wel promotie plaats van de beste teams.

Wil je toch graag nog een Team Time Trial doen met je team? De UT-Triathlon Enschede op 26 september heeft in de recreatieve serie nog voldoende ruimte voor teams. Zie de website van de organisatie voor meer info.

Inschrijving finale-wedstrijden

Na het NK Sprint komend weekend in Leiderdorp, staat er voor alle divisies nog 1 wedstrijd op het programma:

De inschrijving voor de High Tech Triathlon Eindhoven en de Keistad Triathlon Amersfoort opent komend weekend. De overige wedstrijden zo spoedig mogelijk daarna. Zorg ervoor dat je de opstelling van je  team op tijd (uiterlijk zaterdag 23.59 uur in het weekend voorafgaand aan de wedstrijd) doorgeeft.

Promotieplekken

Zoals aan het begin van het seizoen op tijdens de Kick-off voor teams al gezegd zullen er dit jaar alleen teams promoveren. Hieronder het overzicht met hoeveel teams er per divisie een niveau omhoog zullen gaan.

N.B. Hierbij geldt dat het team alleen kan promoveren als er namens de vereniging nog geen team actief is op het hogere niveau. Als een team niet kan promoveren schuift de plek door naar het volgende team in het eindklassement. Daarbij geldt in de 1eDivisie dat je niet lager dan plek 4 mag zijn geëindigd, om voor promotie in aanmerking te komen.