Inschrijving Teamcompetitites Triathlon 2022 geopend

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Jelle van Lanen

Aanmelden voor het elfde seizoen vanaf nu mogelijk

Vanaf 16 november is het voor de 253 teams die dit seizoen actief waren in de Teamcompetities Triathlon mogelijk in te schrijven voor een nieuw seizoen. Het elfde seizoen alweer! Na de flitsende start in 2012, de exponentiële groei in de jaren daarna en de enorme beleving die triathlon als teamsport met zich meebrengt, viel het negende seizoen (2020) door corona volledig in het water. Na het eveneens door corona afgeslankte seizoen deze zomer, kijken we met iedereen enorm uit naar een mooie, sterke doorstart in 2022.

Alle teamcaptains zijn geïnformeerd en kunnen tot en met 11 december hun team via mijntriathlonNL inschrijven. Daarna zal duidelijk zijn hoeveel nieuwe teams in kunnen stromen (zíj kunnen nog tot en met 30 november hun interesse melden door dit online formulier in te vullen). Met een maximale capaciteit van 182 mannen- en 106 vrouwenteams is de verwachting dat er voor de meeste nieuwe teams plaats zal zijn.