Nieuwsbrief 2021/19 – Komende zaterdag sluiting inschrijving 2022

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Tim Buitenhuis

Inschrijving sluit aanstaande zaterdag

De inschrijving voor het nieuwe seizoen staat nog open tot en met 11 december.

Volg dit stappenplan, ga akkoord met de inschrijfvoorwaarden, reken direct af en wacht op goedkeuring. Na goedkeuring is jullie inschrijving definitief. Als jullie nu al zeker weten dat jullie er niet bij zijn volgend jaar, dan vinden we dat uiteraard heel jammer. En horen we het graag via info@teamcompetities.nl. Vragen over de inschrijving kan je stellen via hester.balkema@triathlonbond.nl.

Een inschrijving ‘in concept’

We zien achter de schermen dat diverse teams met de inschrijving zijn gestart en nog niet hebben betaald. De teamlicentie staat dan in ‘concept’. We kunnen je inschrijving pas in behandeling nemen nadat de factuur is voldaan. Heb je de teamlicentie in concept staan? Ga dan naar ‘facturen’ en betaal de betreffende factuur via iDEAL (klik op de rode link achter de factuur). Kan jouw vereniging niet betalen via iDEAL? Volg dan de stappen tot je bij betalen bent; de teamlicentie staat dan in concept klaar en er is een factuur aangemaakt. Betaal deze factuur via een overboeking o.v.v. het betreffende factuurnummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, kunnen wij de teamlicentie controleren en goedkeuren.

De teamcaptains als communicatie-brug

We krijgen veel vragen vanuit verenigingen over de inschrijving. Penningmeesters die het stappenplan niet kennen, voorzitters die er vanuit gaan dat ze al ingeschreven staan omdat ze op de website vermeld zijn, etc. etc. Als teamcaptains zijn jullie voor ons dé brug richting andere mensen binnen de vereniging als het gaat om onze communicatie (zowel naar atleten, als bestuursleden). We willen jullie dus vragen informatie door te zetten, zodat iedereen juist (en op tijd) geïnformeerd is.

Data Utrecht, Enschede Rutbeek en Klazienaveen

Voor alle zekerheid noemen we de wedstrijddata van Triathlon Utrecht (26 juni) en Rutbeek Triathlon Enschede (18 sept) nog even, omdat beide op onze website aanvankelijk verkeerd vermeld stonden. Triathlon Klazienaveen is in 2022 een tweedaags evenement, op 10 juli en op 28 augustus. Wij zijn te gast op 28 augustus.

Teamcaptainlicentie niet automatisch gekoppeld aan nieuwsbrief

Goed om te weten: als je in mijntriathlonNL een teamcaptainlicentie aanvraagt (wat velen van jullie al hebben gedaan voor 2022) ben je niet automatisch gekoppeld aan ons mailingsysteem. Nieuwe teamcaptains vragen we dus nadrukkelijk om – naast het aanvragen van de teamcaptainlicentie, die nodig is om de opstelling van je team bij een wedstrijd te kunnen doorgeven – hun naam en contactgegevens ook door te sturen naar info@teamcompetities.nl, zodat je vanaf dat moment ook de tweewekelijkse nieuwsbrief ontvangt.