Nieuwsbrief 2022/3 – Datum kick off voor teams bekend

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Op 10 april barst seizoen 12 van de Teamcompetities Triathlon los in Arnhem. De Schuiteman 2eDivisie Zuid en badmutsen.com 3eDivisie Zuid bijten het spits af bij TeamTriathlon Arnhem. Het begint bij ons serieus te kriebelen en de voorbereidingen zijn in volle gang.

Datum ‘kick off’ voor teams

Zoals eerder aangekondigd organiseren we net als eerdere jaren voor de start van het seizoen een ‘kick-off voor teams’. Net als in 2021 is dit een online meeting, speciaal voor alle teamcaptains. We kijken we met de captains vooruit naar het nieuwe seizoen, delen ontwikkelingen en informeren jullie over praktische zaken. Waarna captains deze informatie verder kunnen verspreiden binnen hun team / vereniging. Noteer woensdagavond 23 maart alvast in jullie agenda. We starten om 20.00 uur met een meeting voor alleen de Eredivisie-captains, en aansluitend is van 20.45 – 21.45 uur de meeting voor alle divisies (ook de Eredivisie). 

De link naar de online meetings volgt in de volgende nieuwsbrief. Net als informatie over aanmelden.

Nieuw emailadres voor al jullie vragen

Tot op heden was er binnen het vrijwilligersteam van de Teamcompetities voor iedere divisie een aparte contactpersoon, die ook als eerste aanspreekpunt fungeerde voor alle vragen van teamcaptains uit een bepaalde divisie. In het team zijn rollen en taken opnieuw verdeeld en bundelen we diverse krachten. Dit betekent dat vanaf heden Judith Ettema en Ramon van der Knaap het eerste aanspreekpunt zijn voor teamcaptains met vragen, ongeacht in welke divisie jullie team uitkomt. De oude mailadressen komen hiermee te vervallen en alle communicatie verloopt per direct via teamcompetities@triathlonbond.nl. We vragen jullie dit mailadres op te slaan in jullie adresboek.