Nieuwsbrief 2022/7 – Afgelasting Stadstriathlon Weert

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Een ruime week geleden zijn we in Arnhem gestart met de competitie. We wilden jullie eindelijk weer een volledig seizoen van 5 wedstrijden verzorgen. Helaas gaat dat ook dit jaar niet lukken bij 3 divisies. Stadstriathon Weert heeft helaas afgelopen weekend moeten besluiten haar wedstrijd af te gelasten. Hieronder lees je daar meer over. Daarnaast hebben we ook nog een leuk bericht: ons fotoarchief staat online. Hierover vind je ook meer informatie in deze nieuwsbrief.

Afgelasting Stadstriathlon Weert

Helaas heeft Stadstriathon Weert moeten besluiten om haar wedstrijd ook in 2022 af te gelasten. Je leest hier meer over in hun persbericht. Voor de Teamcompetities Triathlon betekent dit dat de onderstaande competitiewedstrijden, die in het weekend van 11 en 12 juni gehouden zouden worden, niet doorgaan:

  • 1eDivisie (m/v, standaard afstand).
  • Schuiteman 2eDivisie zuid (m/v, sprint afstand).
  • 4eDivisie zuid (m, standaard afstand).

Er worden geen vervangende wedstrijd aangewezen.  Voor deze divisies geldt dat de competitie nu uit vier wedstrijden bestaat. Conform de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden krijgen deze teams 20% van het inschrijfgeld van de competitie terug:

  • 1eDivisie: € 200,-.
  • Schuiteman 2eDivisie zuid: €  190,-.
  • 4eDivisie zuid: €  190,-.

Daarnaast wordt er per sponsornaam die het team voert € 20,- teruggestort. Eind april worden deze bedragen overgemaakt naar de verenigingen. 

Fotoarchief Teamcompetities Triathlon

De komende tijd wordt er hard gewerkt om het fotoarchief weer online beschikbaar te maken: triathlonbond.smugmug.com. Vanaf nu kan je daar de foto’s, die tijdens de competitiewedstrijden gemaakt worden door onze fotografen, terugvinden. Wil je nog even nagenieten van de wedstrijd in Arnhem neem dan snel een kijkje: triathlonbond.smugmug.com/Teamcompetities-Triathlon/2022. Inmiddels zijn ook de foto’s vanaf seizoen 2021 beschikbaar. De komende tijd vullen we dit verder aan met de foto’s van de eerdere seizoenen.

Beelden kun je downloaden en zijn voor eigen gebruik beschikbaar. Wil je beelden gebruiken voor promotiedoeleinden of samen met een sponsor? Neem dan even contact op via info@teamcompetities.nl. Dan brengen we je in contact met de fotograaf om dit goed te regelen.

Naast de foto’s van de Teamcompetities Triathlon vind je op smugmug ook het fotoarchief van de triathlonbond. Hierin vind je fotomateriaal van o.a. NK’s, het Jeugd & Juniorencircuit en rapportages uit Transition.