4eDivisie Noord mannen kijken uit naar Stiens

 In 4eDivisie, Algemeen

In het noorden van het land staat de tweede wedstrijd van het seizoen gepland voor de 4eDivisie Noord. Om 11.00 uur starten de divisie teams in Stiens. Naast de Teamcompetitie Triathlon wedstrijd over 750m zwemmen, 21,4 km fietsen en 5km staan er voor de Triathlon Friesland nog een aantal andere categorieën op het programma.

Jeroen Hagen, Hinke van Wezep, Ronny Angelier en Sven Sloots van Aquapoldro 3 uit Apeldoorn wonnen tijdens de Tri Almere op 27 mei. Met een tijd van 01:04:53 waren de Apeldoorners oppermachtig in de openingswedstrijd. Er staan in Stiens vier andere namen aan de start. Dat geldt niet voor nummer twee, De Dolfijn 5. Van de opstelling uit de eerste wedstrijd doen in Stiens Davide Kron en Joep Mulders weer mee, aangevuld door Martin Verheesen en Koen Wesseling.

Op het podium in Almere bestond naast de Apeldoorners en de Amsterdammers uit Hellas 5 uit TriTeam Groningen 5. Daarmee lieten zij In Zeer Goede Staat 2 en RZC 2 uit Renkum achter zich. Het gaat morgen een spannende wedstrijd worden, van de 22 teams zijn er veel aan elkaar gewaagd. Op naar een mooie nieuwe wedstrijd!

De uitslag van de vorige wedstrijd is hier te vinden en dit is de startlijst voor morgen.