Aanhaken of afhaken in de 4eDivisie Zuid

 In 4eDivisie, Algemeen

Voor de mannen van de 4eDivisie Zuid staat alweer de vierde competitiewedstrijd op het programma. In Hellevoetsluis strijden er 23 mannenteams op de sprintafstand. Ironmanagers NL gaat aan de leiding met zeven punten, kort daarachter hijgen de mannen van TriTeam Tripel Hop uit Weert ze in de nek met 1 punt meer. Om 15.20 uur gaan de teams van start tijdens de Hellevoet Heroes waarna zal blijken wie het snelste is op 750m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen. 

Drie winnaars
Het seizoen werd afgetrapt in Waalwijk waar Triathlon Training Academy iedereen te vlug af was. Vervolgens lieten de mannen van Ironmanagers NL iedereen achter zich in Weert en TriTeam Tripel Hop had het op de heupen in Wijchen.
Voor de winst in Weert werden de mannen uit Oosterhout vierde tijdens de seizoensouverture en tweede in Wijchen waardoor ze met zeven punten aan kop gaan. Doordat TriTeam in Weert net buiten het podium viel zullen ze erop gebrand zijn om het in Hellevoetsluis net iets beter te doen.

Dat gevoel zal herkenbaar zijn voor De Langstraat 3 die met een tweede en derde klassering in Waalwijk en Wijchen uitstekende zaken deden al lukte het ze in de tweede wedstrijd niet om verder te geraken dan een zesde plek. Ze staan met 11 punten drie punten achter TriTeam en met hetzelfde aantal punten, maar dan in hun voordeel, houden ze Triathlon Training Academy (14 punten) voor zich. Het is voor de Nijmegenaren Cerberus 3 (16 punten) en TV Roermond 2 (17 punten) ook nog mogelijk om zich in de top vijf te nestelen. Kortom, het is aanhaken of afhaken voor de 4eDivisie teams tijdens de wedstrijd in Hellevoetsluis.

Maarten de Vries en Bradley van Hooff  (beiden DSZ Wave 2) en Thomas van der Kolk (TLV Langstraat 3) waren in de vorige wedstrijden de snelste atleten. Alledrie zijn er niet bij tijdens de vierde wedstrijd waardoor we ook benieuwd zien wie de snelste van de dag wordt in Hellevoetsluis.

Alle informatie over de 4eDivisie Zuid is hier te vinden.