Aquapoldro 3 boekt tweede overwinning in 4eDivisie Noord

 In 4eDivisie, Algemeen

In het Friese Stiens hebben de mannen van Aquapoldro 3 vanmiddag ook de tweede wedstrijd van de 4eDivisie Noord gewonnen. Ze wonnen eerder, op 27 mei, de Team Time Trial in Almere.Tijdens de sprint afstand (750m zwemmen, 21,4km fietsen en 5km lopen) leek het er lang op dat De Dolfijn 5 met de winst Friesland zou verlaten. Door een DSQ van hun derde triatleet werden ze uiteindelijk derde. Uiteindelijk zegevierden de Apeldoorners Max van der Wal, Sven Sloots, Dirk Boelens en Andries Langendijk.Hellas 5 eindigde als nummer twee tijdens de BronSnijder Triathlon Friesland waar 21 divisieteams finishten. Triade 3, AV Triathlon 2 en TriTeam eindigden net buiten het podium.De volgende wedstrijd voor de 4eDivisie Noord is volgende week in Zeewolde.