Brengt de Fun Fast Triathlon verandering aan de stand in 3e en 4eDivisie Noord?

 In 4eDivisie, 3eDivisie, Algemeen

Dit weekend komen alle divisies, behalve de 1eDivisie, in actie. Voor de 3e en 4eDivisie Noord is Zeewolde morgen het strijdtoneel. De divisieteams komen uit op de standaard afstand, we nemen je in deze voorbeschouwing mee naar de teams die in Zeewolde starten.

Sportzot 3eDivisie Noord
Morgen gaat voor de Sportzot 3eDivisie Noord en de 4eDivisie Noord het seizoen 2023 verder in Zeewolde. Tijdens de Fun Fast Tiathlon wordt er in een triathlon over de standaardafstand om de punten gestreden. Bij de vrouwen vormen Hellas 4, Utrechtse Heuvelrug Triathlon Team 2 (UHTT) en TVH Hilversum de top 3. Koploper Hellas 4 won in Enschede en werd derde in Groningen waardoor ze op vier punten de ranglijst aanvoeren. UHTT won in Groningen en TVH (een vijfde en tweede klassering) staan op zeven punten, gevolgd door TV Almere en Triathlon Team Holten (8 punten). Wat de Fun Fast Triathlon aan de stand kan doen veranderen weten we na morgen!

Nadat de mannen van Aquapoldro 2 zowel in Enschede als in Groningen de winst naar zich toe trokken, staan de Apeldoorners fier aan kop met twee punten. TTvW Hof van Twente stond op het podium in de openingswedstrijd en viel in Groningen net niet in de prijzen waardoor ze met zeven punten AV Impala 2 (9 punten) voor zich houden. Het is in de Sportzot 3eDivisie Noord een spannende strijd aangezien TriTeam Groningen 4 en In Zeer Goede Staat de top 3 op de hielen zit. Daarachter vinden we Triathlon Team Twente 3 op plek zes met 14 punten. AV Triathlon, Triade 2 en en Hellas 4 hebben allen 17 punten. Het belooft een geweldige wedstrijd te worden in Zeewolde!

Alles over de Sportzot 3eDivisie Noord kan je via deze link vinden.

4eDivisie Noord
Ook in de 4eDivisie Noord zijn de mannen van Aquapoldro oppermachtig. Ze hebben de eerste twee wedstrijden in Almere en Stiens gewonnen waardoor het verschil met nummer twee, Hellas 5, drie punten bedraagt. De Utrechters behaalden een derde en tweede plek waarmee ze samen met De Dolfijn 5 op vijf punten staan. Het is op het podium stuivertje wisselen tussen de Amsterdammers en Utrechters. Buiten de top drie probeert Triteam Groningen 5 aan te haken, nadat ze vierde werden in Almere en zesde in Stiens hebben ze tien punten bemachtigd waardoor ze de mannen van TV Haarlemmermeer (17 punten), AV Triathlon 2, AV’23 en In Zeer Goede Staat 2 (allen 18 punten) net voor blijven. We zijn benieuwd hoe de stand er na dit weekend uit ziet!

Je kan via deze link alle uitslagen, de teams en het programma voor de 4eDivisie Noord bekijken