Mannen TC Maastricht 2 en vrouwen ZVL-1886 2 overwinnen in Oss

 In 2eDivisie, Algemeen

Schuiteman 2eDivisie Zuid
De mannen van TC Maastricht 2 hebben zaterdag de tweede wedstrijd van het seizoen tijdens de Maasdijk Triathlon in Oss gewonnen. Matthias Kindel, Alessandro Colucci, Filippo Colucci en Jeroen Huijskens bleven ZVL-1886 2 uit Leiden (in de openingswedstrijd vierde) en het Maastrichtse Edo Sports 2 net voor. Het is de tweede podiumplek dit seizoen voor TC Maastricht. Edwin Dasselaar (Edosports) was met 00:56:50 de snelste man van de dag, gevolgd door Dylan Thissen (ZVL-1886) en Christiaan Solleveld (Westland Triathlon Vereniging).

Bij de vrouwen was Emma Boertjes gister met 01:04:28 de snelste triatlete op de 1/8e afstand tijdens de Schuiteman 2eDivisie Zuid. Samen met haar ploeggenoten Leone de Voogd (derde), Tamar Huijboom en Simone Romijn wonnen ze namens ZVL-1886 2 de tweede competitiewedstrijd. TV Rijnmond en Trihalis werden tweede en derde. Het is voor de vrouwen uit Tiel de tweede podiumplek nadat ze eerder in Almere de Team Time Trial wonnen. 

De volgende wedstrijd voor de teams uit de 2eDivisie Zuid is de standaard afstand volgende week in Rotterdam. Alle uitslagen zijn hier te vinden.