Schommelingen in 4eDivisie Zuid zorgen voor spannende derde wedstrijd

 In 4eDivisie, Algemeen

Nadat het Teamcompetities Triathlon weekend vandaag in Rotterdam en Zeewolde wordt afgetrapt, staat zondag ook bol van de divisiewedstrijden. Naast de wedstrijden in Utrecht, staat er voor de mannen van de 4eDivisie Zuid in Wijchen de achtste afstand op het programma. Bij de Triathlon Wijchen staan er om 10.00 uur 23 teams aan de start.

Het is voor de 4eDivisie Zuid de derde wedstrijd van het seizoen. Nadat de openingswedstrijd in Waalwijk een groots succes was lieten de teams zich in Weert van hun beste kant zien. De ranglijst wordt aangevoerd door Ironmanagers NL uit Oosterhout. De top 5 bestaat verder uit TriTeam Tripel Hop, TLV De Langstraat 3, TV Roermond 2 en Cerberus 3. Laatstgenoemde heeft 8 punten en Triathlon Training Academy (TTA) uit Sint Oedenrode 10 punten. De Brabanders begonnen het seizoen goed door eerste te worden in Waalwijk al vielen ze in Weert met een negende klassering ver terug op de ranglijst.

Ironmanagers NL wonnen de laatste wedstrijd in Weert nadat ze in Waalwijk net buiten het podium vielen. In Wijchen staan Richard de Vroome, Ron de Bruijn, Ronald Wouters en Patrick Kroonen aan de start. Ze krijgen flinke concurrentie van onder andere TriTeam Tripel Hop uit Weert dat tweede staat. De Weertse mannen zijn derde en vierde geworden en ze staan in Wijchen met dezelfde vier triatleten aan de start als in Waalwijk. Dennis Jansen, Milos van Moorsel, Stefan Halfers en Tim Jacobs behaalden tijdens de openingswedstrijd keurige tijden al zullen ze erop gebrand zijn om het in Wijchen net iets beter te doen.

TLV De Langstraat 3 behaalde tijdens de thuiswedstrijd in Waalwijk een mooie tweede plek. In de tweede wedstrijd stonden er vier andere triatleten aan de start en behaalden ze een zesde plek. In Wijchen krijgen Arno Winkelmolen, Joris Haest, Peter van Tilborg en Youri van Ierland de kans om zich tussen de top 2 te mengen al zullen de achtervolgers TV Roermond 2, Cerberus 3 en TTA ook alles uit de kast halen om weer bovenin mee te draaien. Het gaat een spannende wedstrijd worden morgen!

Via deze link is alles over de 4eDivisie terug te vinden