Afsluiting seizoen met Teamcompetities-BBQ

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen
Op 16 september willen we in Roermond bij de Roermond City Triathlon het Teamcompetities Triathlon seizoen met alle teams feestelijk afsluiten. Bijna alle divisies van de Teamcompetities zullen bij deze finale aanwezig zijn en een team relay racen. Voor de overige divisies (2eD Noord, 3eD Noord, 4eD Noord) is er ook de gelegenheid om met speciale korting deel te nemen aan een individuele wedstrijd op zondag. Zie hieronder meer info.
Omdat we zoveel Teamcompetitie teams bij elkaar willen krijgen, is dit de perfecte gelegenheid om het seizoen met de gehele Teamcompetitie feestelijk af te sluiten met de allereerste Teamcompetities-BBQ-Party en Teamcompetities-Triathlon-Camping!

Teamcompetities-BBQ-Party  (” Waar is dat feestje?!”)

De organisatie van de Roermond City Triathlon wil heel graag meewerken om een leuke en gezellige afsluiting te organiseren voor jullie op het wedstrijd-terrein van de triathlon. Daarom organiseren ze voor jullie op zaterdag 16 september vanaf 17.00 uur een BBQ voor alle(!) Teamcompetitie teams, waarbij tevens de eindprijzen voor de teams worden uitgereikt. Uiteraard wordt er ook voor muziek gezorgd! De kosten van de BBQ zijn €20,00 per persoon, exclusief drankjes. Vanuit de Teamcompetities Triathlon stellen we alvast voor ieder team 1 gratis BBQ-ticket beschikbaar.

Teamcompetities-Triathlon-Camping  (” En we gaan nog niet naar huis…. “)

Om het feestje compleet te maken is er ook voor iedereen de mogelijkheid om te blijven overnachten op het evenemententerrein. Je kunt hier al in de middag je (team)tenten neer gaan zetten (bijvoorbeeld als je al eerder klaar bent met je wedstrijd). Er zullen hiervoor ook speciaal douche- & en was-faciliteiten aanwezig zijn, waarbij de organisatie ervan uitgaat dat je er alles aan doet om het terrein schoon te houden. De kosten voor de overnachting bedragen € 5,- per persoon als vergoeding voor de extra faciliteiten.  De kosten voor het ontbijt op zondag (5 euro per persoon) zullen gedekt worden door de Teamcompetities.

Sprint of Standaard afstand als toetje?

Mocht je besluiten te overnachten, dan kun je op zondag ook meedoen aan de sprint of standaard afstand met een korting van 25%. Via de website van de organisatie kun je met kortingscode “NTB-TC-2023” de korting krijgen. Deze kan ingevuld worden bij het afrekenen en is enkel van toepassing op het basisinschrijfbedrag (dus bijvoorbeeld niet op de licentie). Zo kun je er samen met je teamgenoten/ clubgenoten een triathlon weekend van maken.Wij hebben er veel zin in en zien jullie graag op 16 en 17 september in Roermond.

Aanmelden

Aanmelden voor de BBQ en overnachting kan via deze link en dient te gebeuren door de teamcaptain (ivm 1 gratis ticket per team). Let op: Je dient 2x op “inschrijven” te klikken om het extra formulier te zien, waarbij je de aantallen tickets kunt doorgeven voor BBQ en Overnachting/ontbijtAls er speciale dieetwensen zijn in het team, vermeld ze op het formulier.
Vragen kunnen gemaild worden naar teamcompetities@triathlonbond.nl.