Kijani en Rogelli Trimates verdedigen leidende posities in Klazienaveen

 In Eredivisie, Algemeen

Zondag 9 juli vindt de vierde wedstrijd van de Eredivisie plaats in Klazienaveen. Omdat dit de voorlaatste wedstrijd is van het seizoen zullen de atleten gebrand zijn om het verschil met hun team te maken voor het klassement. De wedstrijd zal gaan over de sprintafstand. 

TV Almere en Hellas Utrecht zitten Kijani op de hielen

TV Almere en Hellas Utrecht zitten Kijani op de hielen

Ook in Drenthe zal Kijani dit weekend de winst willen binnenslepen. In Weert en Rotterdam slaagden ze daar al in, en het opgestelde team is vergelijkbaar met eerdere wedstrijden. Met één punt voorsprong op de nummer twee (TV Almere) en twee punten op de nummer drie (Hellas Utrecht) zullen ze dit weekend op hun best moeten zijn om de leiding in het klassement te behouden. Voor de vierde plek zal het nog spannend kunnen worden tussen EDOsports Maastricht, TVS’90 en Triteam Groningen.

Rogelli Trimates verdedigt koppositie

Na de derde wedstrijd van het seizoen; het NK in Rotterdam, veranderde het klassement bij de mannen aanzienlijk. VZC Veenendaal verloor de leiding in het klassement na een zevende plaats in Rotterdam. Rogelli Trimates daarentegen wist de eerste winst van het seizoen binnen te slepen en leidt nu het klassement met zes punten. VZC Veenendaal en Triteam Groningen volgen allebei op drie punten achterstand. Met een voorlopige opstelling van vier atleten lijkt VZC Veenendaal een risico te nemen, maar met een eerste plek is alles voor het eindklassement nog mogelijk. Ook voor de teams vanaf plek vier is elke positie dit weekend bepalend. Met vier teams binnen drie punten kan alles nog gebeuren.

xpdx34010-1-scaled-1280x964