Kalender seizoen 2024 is bekend | Inschrijving is geopend

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen
Het is zover: de kalender van seizoen 2024 is bekend én de inschrijving voor het Teamcompetities Triathlon seizoen 2024 is geopend! Afgelopen maanden is het organisatieteam van de Teamcompetities samen met onze ruim 20 organisatiepartners druk geweest om alle puzzelstukjes te leggen. We zijn blij dat we naast onze trouwe partners ook een mooie, nieuwe locatie mogen toevoegen aan onze kalender: de Voorster Triathlon. Daarnaast zijn we in 2024 ook weer blij te gast te mogen zijn bij een tweetal ‘oude’ bekenden: Team Triathlon Arnhem & Triathlon Oud-Gastel.

Grande Finale in nieuw format

Na het grote succes van 2023, willen we ook in 2024 het seizoen spetterend en smullend afsluitend in Roermond. Maar deze keer dan wel écht als Grande Finale met z’n allen: van 3eDivisie tot Eredivisie, van Noord tot Zuid! Bij deze Grande Finale zal de 2×2 SuperSprint als spectaculair nieuw format zijn intrede doen. Hierbij gaat eerst een tweetal van het team als koppelkoers een 1/16 triathlon racen, waarna deze het tweede koppel van het team aantikt. Er wordt geracet in een tijdrit-format, dus iedere seconde telt. Spanning tot het einde gegarandeerd!

Om een mooie balans tussen noord/zuid te houden, mogen we nu al aankondigen dat in 2025 de Grande Finale van de Teamcompetities in Klazienaveen plaats zal vinden.

Hieronder vind je een overzicht van alle wedstrijden per divisie:

Een flyer met het volledige wedstrijdoverzicht is te downloaden door hier te klikken. Deze is ook in de download-sectie van onze website te vinden.

Inschrijfgeld 2024

Ondanks de forse inflatie van afgelopen jaar, zijn we blij te melden dat we het inschrijfgeld maar licht hoeven te verhogen. In 2024 zullen de tarieven 2,5% hoger liggen dan in 2023. Daarnaast wordt het inschrijfgeld voor de 2eDivisie en 3eDivisie gelijk getrokken aan dat van de 1eDivisie van 2023. De tarieven voor het voeren van een sponsornaam blijven gelijk. Alle tarieven voor 2024 vind je in onze inschrijf- en annuleringsvoorwaarden.

Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden

Net als vorig jaar hebben we alle informatie over inschrijfgeld en inschrijf- en annuleringsvoorwaarden verzameld. Lees dit document goed door en deel het met degene(n) die binnen jullie vereniging financieel verantwoordelijk is voor de Teamcompetities Triathlon, zodat deze informatie bij alle betrokkenen bekend is.

Deadline inschrijven

Het is tot en met zondag 7 januari 2024 mogelijk om de inschrijving in orde te maken. Je leest hieronder hoe de inschrijving dit jaar werkt.

Inschrijving via mijntriathlonNL

Het inschrijven gaat ook dit jaar weer via mijntriathlonNL. Samen met iemand die binnen de vereniging in het systeem een ‘rol’ heeft (bijvoorbeeld de penningmeester), kan de teamcaptain een ‘teamlicentie’ aanvragen.

Volg dit stappenplan, ga akkoord met de inschrijfvoorwaarden, reken direct af en wacht op goedkeuring. In het proces van goedkeuren, controleren wij of jullie een teamlicentie voor de juiste divisie hebben aangevraagd, of jullie teamnaam goed geschreven is en of jullie wel/geen sponsornaam willen voeren. Na goedkeuring is jullie inschrijving definitief.

Afmelden

Als jullie nu al zeker weten dat jullie er niet bij zijn komend seizoen, dan vinden we dat uiteraard heel jammer. En horen we het graag via een reply op deze mail of via teamcompetities@triathlonbond.nl, omdat we dan eerder zicht hebben op het aantal teams wat eventueel nog extra kan instromen.

Heb je vragen?

Mail dan naar teamcompetities@triathlonbond.nl.

Wil jij ons helpen de Teamcompetities nóg gaver te maken? Of vind je het leuk ons gezellige team te versterken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn nog op zoek naar extra mensen in het team. Lees hier meer over onze vacatures.